فصلنامه هویت دیجیتال شماره شانزدهم

فصلنامه هویت دیجیتال شماره شانزدهم تابستان 1401

فصلنامه هویت دیجیتال شماره شانزدهم

شماره شانزدهم فصلنامه تخصصی هویت دیجیتال با محتوای متنوعی به‌ویژه در حوزه صنعت کشاورزی برای فصل تابستان 1401 منتشر شد. از این شماره، بخش‌های جدیدی با عناوین «نقش هوش مصنوعی در هویت دیجیتال» و «نقش هویت دیجیتال در امنیت سایبری» به فصلنامه هویت اضافه شده است.

مروری بر محتوای فصلنامه شماره شانزدهم

سرمقاله شماره شانزدهم فصلنامه تخصصی هویت دیجیتال با موضوع «حرفه‌ای‌سازی صنعت هویت دیجیتال» به رشته تحریر درآمده است. پس از آن، در بخش تحلیل اسناد و قوانین، «تغییرات مورد نیاز برای اسناد حوزه هویت دیجیتال» و در بخش حکمرانی، «نقش هویت دیجیتال در حاکمیت فضای سایبر» تشریح شده‌اند. «نقش هوش مصنوعی در هویت دیجیتال» در ادامه آورده شده است. مبتنی بر روال معمول در شماره‌های قبل، در این شماره نیز خلاصه‌ای از نشست‌های تخصصی شرکت برهان با صاحب‌نظران و ذینفعان زیست‌بوم هویت دیجیتال در قالب وبینارهای تخصصی ارائه شده است. موضوعات نشست‌های برگزارشده در فصل تابستان عبارتند از: «مدیریت هویت دیجیتال در نئوبانک‌ها، و هویت دیجیتال و حاکمیت فضای سایبر».

در بخش تقویم رویدادهای معتبر و جهانی حاکمیت و هویت دیجیتال، رویدادهایی که تاریخ برگزاری آن‌ها در فصل زمستان 1401 است، معرفی شده و سپس، در بخش معرفی رویدادهای برگزارشده، رویداد «دولت دیجیتال 2022» مورد بررسی قرار گرفته است. در ادامه فصلنامه، «چارچوب‌های اعتماد کشور آمریکا» در بخش چارچوب اعتماد تشریح شده و در بخش راهبرد و رویکرد کشورها، «زیست‌بوم هویت دیجیتال کشور کانادا» معرفی شده است. «کاربرد هویت دیجیتال در صنعت کشاورزی» محتوایی است که در بخش کاربردها تبیین شده است.

بیشتر بخوانید: شماره پانزدهم فصلنامه تخصصی هویت دیجیتال

پس از آن، دو بخش معرفی راهکارهای داخلی و خارجی هویت دیجیتال در فصلنامه وجود دارد که در بخش راهکارهای داخلی به معرفی «راهکارهای هویت دیجیتال شرکت سپید سیستم» به عنوان راهکارهای جامع احراز هویت برای سازمان‌ها و بانک‌ها، پرداخته شده و در بخش راهکارهای خارجی، «پلتفرم BioCatch» برای احراز هویت بیومتریک بررسی شده است. «فناوری‌های مرتبط با هویت دیجیتال برای صنعت کشاورزی و دامپروری» در بخش فناوری‌ها و در بخش از نگاه آمار، «آمار اینترنت اشیاء در بازار کشاورزی» مورد بررسی قرار گرفته است. در بخش استانداردها، «استانداردهای امنیت اطلاعات، امنیت سایبری و حفاظت از حریم خصوصی» به عنوان زیرشاخه استانداردهای هویت دیجیتال بررسی شده و مقاله «ارائه مدل مرجع برای معماری IAM در سازمان‌ها» در بخش مقالات معرفی شده است. در نهایت، «نقش هویت دیجیتال در امنیت سایبری» تشریح شده است.

برای دسترسی به این محتوا لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید