اهداف و سیاست‌های فصلنامه تخصصی هویت دیجیتال

,
فصلنامه-تخصصی-هویت-دیجیتال

اهداف و سیاست‌های فصلنامه تخصصی هویت دیجیتال در هنگام طرح‌ریزی، با یک استراتژی با سه گام تعریف شد. هدف گام اول، آشنایی مخاطب با مفاهیم اولیه، اجزاء و عناصر اصلی زیست‌بوم هویت دیجیتال و تشریح رویکردهای جهانی مدیریت هویت و دسترسی بود که در سال اول مورد نظر قرار گرفت. در واقع در این گام تلاشی صورت پذیرفت تا ادبیات هویت دیجیتال به صورت صحیحی در کشور جاری گردد.

در زمانی که تهیه و چاپ فصلنامه تخصصی هویت دیجیتال آغاز شد، تعریف درست و دقیقی از هویت دیجیتال در کشور وجود نداشت و مجموعه‌هایی هم که سعی می‌کردند در این زمینه اقدامی انجام دهند در ورطه ترجمه نامأنوس واژگان این عرصه افتاده و دچار خَلط معانی و مفاهیم می‌شدند. به‌طوری‌که وقتی به‌عنوان مثال از واژه‌ای مانند «Authentication» استفاده می‌شد به‌جای اینکه «احراز هویت» مد نظر باشد به اشتباه مفاهیمی همچون تصدیق هویت، تایید هویت و حتی در برخی موارد اثبات هویت مورد نظر قرار می‌گرفت که در واقع هر یک از آن‌ها ترجمه لغت دیگری بودند و به فرآیندهای دیگری جز احراز هویت اشاره داشتند.

فصلنامه-تخصصی-هویت-دیجیتال

این اشتباهات زمان شروع به کار فصلنامه هویت دیجیتال در کشور بسیار رایج بود تا جایی که متخصصین هویت دیجیتال در شرکت برهان را بر آن داشت تا به تدوین کتاب واژه‌نامه تخصصی هویت دیجیتال روی آورند که بعدها نسخه دوم و تکمیلی آن نیز تدوین شد.

بیشتر بخوانید: شماره هشتم فصلنامه تخصصی هویت دیجیتال

و اما در گام دوم فصلنامه تخصصی هویت دیجیتال با حفظ استراتژی گام اول، معرفی اجزاء و عناصر زیست‌بوم هویت دیجیتال در ایران مد نظر قرار گرفت. سازمان‌ها، اسناد بالادستی، نیازها، چالش‌های داخلی، راهکارها و برخی شرکت‌های فعال داخلی در این مدت معرفی شدند. هدف این بود که ذی‌نفعان، بازیگران و تصمیم‌گیران در این حوزه با عناصر و اجزاء داخلی زیست‌بوم هویت دیجیتال آشنا شوند. این استراتژی نیز تا پایان سال سوم مبنای تهیه و تامین محتوای فصلنامه هویت دیجیتال قرار گرفت.

در گام سوم نیز با حفظ استراتژی گام اول و دوم، نقد و بررسی وضعیت موجود زیست‌بوم هویت دیجیتال در داخل کشور مد نظر است. پیاده‌سازی و به‌کارگیری این استراتژی در تولید محتوا، اگر با ارائه راهکارهای مناسبی همراه نباشد تاثیر چندانی نداشته و از اخلاق حرفه‌ای کسب‌وکار در این حوزه تبعیت نمی‌کند. به همین دلیل تهیه و تامین محتوا، با حفظ رویکرد گام‌های پیشین، به دنبال عرضه بهترین روش‌های پذیرفته جهانی در کنار نقد وضع موجود است.

در واقع این رویکرد به دنبال این است که علاوه بر نقد وضع موجود، بهترین یافته‌ها و مدل‌های جهانی را به‌عنوان زوایای مختلف تحلیل وضع مطلوب در معرض استفاده و نمایش قرار دهد. از همین رو با آغاز سال چهارم تهیه و چاپ فصلنامه تخصصی هویت دیجیتال که مصادف با بهار سال 1400 هجری شمسی است، گام سوم استراتژی تولید محتوای این فصلنامه اجرایی شده است. بنابراین فصلنامه شماره 11 که در سال چهارم و بهار 1400 تهیه و ارائه شده است و شماره‌های بعدی دارای بخش‌های محتوایی جدیدی همچون کاربردهای هویت دیجیتال، نقشه‌ راهکارها و محصولات ایرانی، نشست‌های داخلی و تخصصی هویت دیجیتال، راهبرد کشورها با رویکردی جدید، بررسی‌های آماری و مطالب مختلف دیگری است. همچنین طراحی و شمایل ارائه محتوا از ساختار طراحی گرفته تا نحوه استفاده از تصاویر و نوع فونت‌ها در این شماره به کلی تغییر یافته و تلاش شده است تا اهداف و سیاست‌های فصلنامه تخصصی هویت دیجیتال با احترام به نگاه مخاطب تغییر یافته و خود فصلنامه نیز از ظاهری جدید و زیباتر برخوردار باشد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *